شما هم با مشکلات آزاردهنده ای در وردپرس مواجه شدید و اکنون به دنبال راه حل هایی برای رفع آنها هستید؟ در این مقاله 15 مورد از رایج ترین خطاهای وردپرس و نحوه رفع آنها را به شما نشان خواهیم داد.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک وب سایت ساز و سیستم مدیریت محتوا (CMS) منبع باز است. این توسط مت مولنوگ و مایک لیتل در سال 2003 ساخته شد.
بیش از 43 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس طراحی شده اند. شما می توانید انواع وب سایت ها را با استفاده از وردپرس ایجاد کنید. به عنوان مثال، می توانید یک وبلاگ ایجاد کنید ، یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید، یک انجمن عضویت ایجاد کنید، دوره های آنلاین بفروشید، یک سایت کسب و کار کوچک بسازید و موارد دیگر.
توجه داشته باشید که بین WordPress.org و WordPress.com تفاوت وجود دارد. دومی یک پلت فرم میزبانی وب سایت و وبلاگ است، در حالی که WordPress.org یک نرم افزار منبع باز است که توسط میلیون ها نفر از جمله آرسانت استفاده می شود.
برای شروع کار با یک وب سایت وردپرسی، به نام دامنه و میزبانی وب سایت نیاز دارید. نام دامنه مانند آدرس خانه شما است، در حالی که میزبانی وب جایی است که وب سایت شما مانند یک ساختمان زندگی می کند.
با همه محبوبیتش، وردپرس کامل نیست. چند نکته و کاستی وجود دارد که می تواند برای کاربران ناامید کننده باشد.
با این اوصاف، بیایید به برخی از رایج ترین خطاها در مورد وردپرس و نحوه آسان رفع آنها بپردازیم. برای رفتن به هر بخش می توانید روی پیوندهای زیر کلیک کنید:
1- راه اندازی پشتیبان گیری از وردپرس
وردپرس دارای سیستم پشتیبان داخلی نیست. شما قرار است به جای تکیه بر شرکت میزبان وردپرس خود، نسخه پشتیبان تهیه کنید.
داشتن یک نسخه پشتیبان به طور منظم باعث میشود که وقتی اتفاق بدی برای وبسایت شما میافتد، ناامید شوید. شما می توانید به راحتی وب سایت خود را از یک نسخه پشتیبان بازیابی کنید در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد یا نقص امنیتی وجود داشته باشد.
راه های مختلفی برای پشتیبان گیری از سایت وردپرسی وجود دارد. ساده ترین راه استفاده از یک افزونه است. راه حل های پشتیبان گیری رایگان و پولی زیادی برای وردپرس وجود دارد.
برای مثال، میتوانید از Duplicator برای ایجاد یک نسخه پشتیبان کامل از فایلهای مهم، پایگاههای داده، پوشهها و موارد دیگر سایت خود استفاده کنید. استفاده از این افزونه بسیار آسان است و همچنین به شما امکان می دهد تا نسخه پشتیبان گیری منظم از وب سایت را برنامه ریزی کنید.
پکیج تکثیر جدید ایجاد کنید
علاوه بر این، شما همچنین می توانید از cPanel ارائه دهنده میزبانی وب خود یا به صورت دستی از پایگاه داده و سایر محتوای وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
2- حذف دسته بندی نشده
وردپرس دارای دو طبقه بندی داخلی است که به آنها دسته ها و برچسب ها می گویند. به طور پیش فرض، هر پست جدیدی که ایجاد می کنید در یک دسته بندی داخلی با عنوان دسته بندی نشده ثبت می شود.
اگر فراموش کردید که پست را به یک دسته اختصاص دهید، آن پست در زیر دسته بندی نشده ثبت می شود. این غیرحرفه ای به نظر می رسد، اما می توانید به راحتی آن را برطرف کنید.
ابتدا، وردپرس به شما امکان می دهد نام دسته ها را در وب سایت خود تغییر دهید. به سادگی از داشبورد وردپرس به پست دسته بندی ها بروید و سپس روی پیوند “ویرایش” در زیر دسته بندی دسته بندی نشده کلیک کنید.
روی پیوند ویرایش در زیر دسته بندی نشده کلیک کنید.
از اینجا می توانید نام دسته را به هر چیزی که می خواهید تغییر دهید.
اگر دستههای دیگری در وبسایت خود ایجاد کردهاید، وردپرس به شما اجازه میدهد تنظیمات پیشفرض را تغییر دهید و به جای آن از دسته دیگری استفاده کنید.
به سادگی از پنل مدیریت وردپرس به Settings » Writing بروید و روی منوی کشویی «Default Post Category» کلیک کنید. بعد، می توانید آن را از دسته بندی نشده به هر دسته دیگری تغییر دهید.
انتخاب دسته پیش فرض در تنظیمات نوشتن
3- تغییر نام کاربری
در حین نصب وردپرس یا در زمان ایجاد کاربر، می توانید یک نام کاربری برای حساب خود انتخاب کنید.
با این حال، مشکل این است که هیچ راه آسانی برای تغییر نام کاربری پس از ایجاد آن وجود ندارد. این می تواند بسیار آزاردهنده باشد.
شما نمی توانید نام کاربری خود را از نمایه کاربری وردپرس خود تغییر دهید.
یکی از راه های رفع این مشکل حذف کاربر و ایجاد یک کاربر جدید با نام کاربری به روز شده است. راه دیگر برای حل این مشکل استفاده از افزونه وردپرس یا به روز رسانی دستی نام کاربری از پایگاه داده وردپرس است.
4- افزودن گزینه های قالب بندی بیشتر به ویرایشگر محتوا
قبل از معرفی گوتنبرگ یا ویرایشگر بلوک ، وردپرس گزینه های قالب بندی محدودی داشت. برای ویرایش ظاهر پست ها و صفحات وبلاگ خود باید با HTML و CSS بازی کنید.
با این حال، ویرایشگر محتوای وردپرس اکنون گزینه های سفارشی سازی زیادی را ارائه می دهد. شما می توانید محتوای خود را راحت تر قالب بندی کنید و نیازی به کدنویسی نداشته باشید.
در حالی که ویژگی های جدیدی با هر نسخه جدید وردپرس معرفی می شود، بسیاری از کاربران ممکن است اگر گزینه قالب بندی را پیدا نکنند احساس ناامیدی کنند.
به عنوان مثال، ممکن است بخواهید از فونت خاصی برای محتوای خود استفاده کنید اما نتوانید آن را در وردپرس پیدا کنید. برای رفع این مشکل، می توانید از افزونه های مختلف برای افزودن فونت های سفارشی استفاده کنید.
5- گرفتن صفحه سفید مرگ
یکی دیگر از خطاهای آزاردهنده که ممکن است در وردپرس با آن مواجه شوید صفحه سفید مرگ است. بدترین بخش در مورد خطا این است که هیچ پیامی وجود ندارد و شما از وردپرس قفل شده اید.
بیشتر اوقات، خطا به این دلیل رخ می دهد که یک اسکریپت در سایت شما محدودیت حافظه را تمام کرده است. هنگامی که اسکریپت پاسخگو توسط سرور میزبان وردپرس از بین می رود یا زمان آن تمام می شود، این خطا را مشاهده خواهید کرد.
وردپرس صفحه نمایش سفید را به جای وب سایت نشان می دهد
راه های مختلفی برای رفع خطای صفحه سفید مرگ وجود دارد. به عنوان مثال، می توانید بررسی کنید که آیا مشکل در سایر وب سایت های شما رخ می دهد یا خیر. همچنین میتوانید محدودیت حافظه را افزایش دهید، همه افزونهها را غیرفعال کنید، کش را پاک کنید و موارد دیگر.
6- قفل شدن از وردپرس
گاهی اوقات ممکن است در نهایت خود را از قسمت مدیریت وردپرس قفل کنید. یا رمز عبور خود را فراموش کرده اید و قادر به بازیابی آن نیستید، یا هنگام افزودن کد یا افزونه، چیزی خراب شده است.
یا هنگام برقراری ارتباط بین پایگاه داده خطایی رخ داده است، خطای سرور داخلی وجود دارد یا سایت شما هک شده است.
7- غیرفعال کردن تمام افزونه های وردپرس بدون دسترسی ادمین
هنگام عیب یابی برخی از مشکلات در سایت وردپرس خود، به شما توصیه می شود که همه افزونه های وردپرس را غیرفعال کنید. فقط می توانید به صفحه افزونه ها بروید و همه افزونه ها را غیرفعال کنید.
همه افزونه ها را غیرفعال کنید
با این حال، اگر به بخش مدیریت وردپرس دسترسی نداشته باشید، چه ؟
با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP می توانید افزونه ها را غیرفعال کنید. برای مشاهده تمامی افزونه ها کافی است به پوشه /wp-content/ دسترسی داشته باشید و سپس آنها را غیرفعال کنید.
اگر به cPanel سرویس میزبانی وب دسترسی دارید، می توانید افزونه ها را از تنظیمات phpMyAdmin نیز غیرفعال کنید.
8- رفع خطاهای رایج وردپرس
وردپرس با یک منحنی یادگیری مختصر همراه است و با پیش رفتن چیزهایی را یاد می گیرید. یادگیری بعضی چیزها راحت تر از بقیه است. ناراحت کننده ترین و آزاردهنده ترین چیز برای مبتدیان تعداد خطاهای رایج وردپرس است که ممکن است با آنها مواجه شوند.
به عنوان مثال، ممکن است یک خطای نحوی ببینید، پستهای شما ممکن است خطای 404 را برگرداند، ممکن است هنگام آپلود تصاویر مشکلی وجود داشته باشد و موارد دیگر.
9- تنظیم به روز رسانی خودکار برای پلاگین های وردپرس
همه افزونه های خوب وردپرس به طور مرتب به روز می شوند. اگر از بهترین افزونههای وردپرس در وبسایت خود استفاده میکنید، احتمالاً اغلب بهروزرسانیها را نصب میکنید.
نصب بهروزرسانیها تنها چند ثانیه طول میکشد، اما ورود به سیستم و یافتن بهروزرسانیهای جدید میتواند حواستان را پرت کند.
برای حل این مشکل، می توانید به سادگی از داشبورد وردپرس خود به پلاگین ها » افزونه های نصب شده بروید و روی «فعال کردن به روز رسانی خودکار» برای افزونه های مهم کلیک کنید.
به روز رسانی خودکار افزونه های وردپرس را فعال کنید
10- ایجاد گالری تصاویر بهتر
در حالی که میتوانید گالریها را در نصب پیشفرض وردپرس ایجاد کنید، آنقدرها مفید نیست زیرا فاقد ویژگیهایی مانند آلبومها، برچسبگذاری، جعبه نور و موارد دیگر است.
خوشبختانه افزونه هایی مانند گالری Envira وجود دارد که به شما امکان می دهد گالری تصاویر زیبایی را در وردپرس بدون کاهش سرعت ایجاد کنید. میتوانید آلبومها، واترمارکها را اضافه کنید، عکسهای خود را بفروشید و موارد دیگر.
بسیاری از صفحات فرود وردپرس و سازندگان تم مانند SeedProd نیز گزینه هایی برای افزودن گالری تصاویر به وب سایت شما ارائه می دهند.
تنظیمات پیشرفته برای گالری تصاویر محصول SeedProd
11- افزونه های وردپرس می توانند با یکدیگر تضاد داشته باشند
افزونه های وردپرس برای افزودن قابلیت ها و ویژگی های اضافی به وب سایت شما عالی هستند.
با این حال، برخی از افزونه ها می توانند با یکدیگر تضاد داشته باشند و مشکلات جدی ایجاد کنند. به عنوان مثال، آنها ممکن است به درستی کار نکنند، همانطور که قرار است کار کنند یا در نهایت سایت شما را خراب کنند.
وجود افزونه های زیاد نیز می تواند منجر به درگیری شود. شما باید افزونه هایی را که در حال استفاده نیستند غیرفعال و حذف کنید. این به حل تضادها، تقویت امنیت وردپرس و افزایش زمان بارگذاری صفحه کمک می کند.
12- سفارشی کردن چکیده های وردپرس
به طور پیش فرض، وردپرس پست های کامل را در صفحه اصلی، آرشیوها و صفحات دسته بندی نمایش می دهد.
این نه تنها باعث ایجاد محتوای تکراری در سایت شما می شود، بلکه باعث ناامیدی بیشتر در ناوبری می شود و کاربران را از مشاهده کامل پست و گذاشتن نظر دلسرد می کند.
با نمایش گزیده ها در این صفحات می توانید بازدید از صفحه و تعامل کاربران خود را افزایش دهید. این یک خلاصه کوتاه را نشان می دهد و به کاربران می گوید که محتوا در مورد چیست.
یک چکیده در وردپرس اضافه کنید.
13- نمایش گزیده ها در فیدهای RSS
وردپرس همچنین مقالات کامل شما را در فید RSS نشان می دهد. این بدان معناست که کاربرانی که پستهای شما را در فیدخوان میخوانند، دلیلی برای بازدید از وبسایت شما ندارند.
شما به راحتی می توانید این را از قسمت مدیریت وردپرس تغییر دهید. به تنظیمات » صفحه خواندن بروید و به گزینه « برای هر مقاله در فید، شامل» بروید و Excerpt را انتخاب کنید.
سپس روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.
نمایش گزیده ای برای هر پست
14- مقابله با هرزنامه نظرات
نظرات اسپم یکی از آزاردهنده ترین موارد در اینترنت است. وردپرس دارای تعدیل نظرات داخلی برای مقابله با نظرات اسپم است. با این حال، هرزنامه نظرات می تواند به سرعت رشد کند، و قبل از اینکه متوجه شوید، زمان بیشتری را صرف تعدیل نظرات خواهید کرد.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که از Akismet استفاده کنید. اکثر نظرات هرزنامه را می گیرد و آنها را از صف نظارت شما دور می کند.
15- بهبود جستجوی وردپرس
وردپرس دارای ویژگی جستجوی داخلی است، اما خیلی خوب نیست. اگر جستجو برای وب سایت شما مهم است، باید جستجوی پیش فرض را با چیزی بهتر جایگزین کنید.
برای بهبود جستجوی وردپرس، می توانید از افزونه هایی مانند SearchWP استفاده کنید. این به شما کمک می کند الگوریتم جستجو را سفارشی کنید و جداول، فیلدهای سفارشی، اسناد، طبقه بندی و موارد دیگر را در فرآیند جستجو قرار دهید.
تنظیمات موتور SearchWP را پیکربندی کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردیم 15 مورد از رایج ترین خطاهای وردپرس را معرفی کنیم. راه حل هایی که برای هر مشکل وردپرسی ارائه شده، کاملا دقیق و کاربردی می باشد. و اگر به صورت مرحله به مرحله همه این راه حل ها را پیاده سازی کنید، قطعاً مشکل برطرف خواهد شد. شرکت آرسانت همواره سعی می کند بهترین خدمات را در حوزه پشتیبانی سایت و دیجیتال مارکتینگ به شما ارائه دهد.
اگر به دنبال مشاوره رایگان برای طراحی سایت فروشگاهی یا طراحی سایت شرکتی هستید، با تیم متخصصان آرسانت در تماس باشید. ما با تجربه و دانش خود در زمینههای مختلف طراحی وب، به شما کمک خواهیم کرد تا بهترین راهکارها را برای نیازهای خاص کسب و کار خود پیدا کنید و به نتایج مطلوب دست یابید.