یوتیوب چیست؟

آنچه در این مقاله می خوانید

یوتیوب

اگر به دیدن فیلم و ویدیو با موضوعات مختلف علاقه دارید، حتما به دنبال پلتفرمی هستید که بتوانید به راحتی ویدیو مورد نظر خود را پیدا کنید. احتمالا اسم YouTube به گوشتان خورده است. در سال‌های اخیر این برنامه به محلی برای گذراندن اوقات فراغت تبدیل شده است. علاوه‌بر این اگر دوست داشته باشید برند خود را معرفی کنید، می‌توانید از این طریق درآمد خود را افزایش دهید. با خواندن این مقاله شما به طور کامل با سایت و برنامه یوتیوب آشنا می‌شوید و اسرار آن را کشف می‌کنید.

آشنایی با سایت YouTube؛ بهترین سایت آپلود ویدیو

یوتیوب یک شبکه اجتماعی آنلاین است که به کاربران خود اجازه می‌دهد، ویدیوهای خود را به صورت عمومی به اشتراک بگذارند. هر کسی که وارد سایت شود، می‌تواند ویدیوهای پست شده شما را ببیند. به عنوان بیننده نیز شما می‌توانید ویدیوهای مبتدی یا ویدیوهایی که به صورت حرفه ای ساخته شده‌اند را در این سایت پیدا کنید.

از جذاب‌ترین مزیت های YouTube این است که شما می‌توانید هر محتوایی را بارگذاری کنید. همچنین مهم نیست که به دنبال مشاهده چه ویدیوهایی هستید، حتما آن را در این سایت پیدا خواهید کرد. ویدیوهای جذابی روی یوتیوب وجود دارد که بسیار سرگرم کننده و جالب هستند که در هیچ جای دیگری دیده نمی‌شوند.

راه اندازی و مدیریت کانال یوتیوب

معرفی تاریخچه یوتیوب؛ ایده‌ای که فضای مجازی را منفجر کرد

برای اولین بار در 14 فوریه سال 2005، چاد هرلی، استیو چن و جواد کریم، یوتیوب را پایه گذاری کردند. هدف بنیانگذاران این بود که منتشر کردن جهانی ویدیو را برای افراد راحت کنند. پیش از معرفی YouTube، هیچ سایت معتبر اشتراک گذاری کلیپ و ویدیو وجود نداشت.

در تاریخ 23 آوریل 2005 اولین ویدیو توسط جواد کریم منتشر شد. پس از مدت کمی، یوتیوب به سایت محبوبی تبدیل شد که پس از گوگل، بیشترین بازدید را دارد. در حال حاضر از بین 5 میلیارد افرادی که به اینترنت دسترسی دارند، 2.6 میلیارد، کاربر یوتیوب هستند. این یعنی بیشتر از نصف کاربران اینترنت در بیش از 100 کشور جهان، در سایت یوتیوب اکانت دارند.

یوتیوب در سال 2005 توسط چاد هرلی، استیو چن و جواد کریم پایه گذاری شد.

حقایق جالب و باورنکردنی در مورد سایت YouTube

سایت یوتیوب اینقدر محبوب است که روزانه حدود 122 میلیون کاربر در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید هر بیننده این سایت به طور متوسط 19 دقیقه از روز خود را صرف گشتن در یوتیوب می‌کند. حقیقت حیرت انگیز دیگر این‌که در هر دقیقه به طور میانگین 694 هزار ساعت ویدیو توسط کاربران در YouTube آپلود می‌شود.

محبوب ترین نوع ویدیوهایی که کاربران یوتیوب به دنبال آن هستند، محتواهای مربوط به آهنگ و موزیک است. در حال حاضر ویدیو Baby Shark Dance با بیش از 12 میلیارد بازدید، بیشتر از سایر کلیپ‌ها دیده شده است. از بین مخاطبان یوتیوب 82 درصد فقط برای سرگرم شدن از این پلتفرم استفاده می‌کنند. 18درصد هم برندها و شرکت‌های مختلف را دنبال می‌کنند. حدود 7 درصد کاربران نیز یوتیوب را راهی برای تقویت حرفه‌ خود می‌بینند.

نحوه ثبت نام در سایت یوتیوب؛ راحت‌تر از آب خوردن

با دوستانه شدن تکنولوژی، استفاده از شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها برای بشر آسان شده است. اگر دوست دارید که در سایت Youtube فعالیت کنید، با طی چند مرحله می‌توانید به راحتی اکانت بسازید.

  • در قدم اول وارد سایت یوتیوب شوید.
  • اکانت جیمیل گوگل خود را انتخاب کنید و سپس رمز آن را وارد کنید.
  • با کلیک کردن بر روی قسمت Next، وارد حساب کاربری یوتیوب خود می‌شوید.

در هنگام استفاده از سایت YouTube باید فیلترشکن خود را روشن کنید. پس از وارد شدن، می‌توانید با کلیک بر آیکون جیمیل در سمت چپ بالای صفحه، از امکانات مختلف آن استفاده کنید.

نحوه کار با YouTube؛ راهنمای مرحله به مرحله ساخت کانال

استفاده از سایت یوتیوب بسیار راحت است؛ با این حال نکاتی وجود دارد که رعایت آن‌ها به ایجاد تجربه‌ای بهتر کمک می‌کند. فرقی نمی‌کند که به دنبال اشتراک گذاشتن ویدیوهای سرگرم کننده هستید یا قصد معرفی کار خود را دارید. ابتدا باید کانال یوتیوب بسازید و سپس با استفاده از گزینه‌های مختلف، کانال خود را بهینه کنید.

مرحله اول؛ ساخت کانال برای شروع ماجراجویی هیجان انگیز

برای این‌که بتوانید ویدیوهای خود را آپلود کنید، ابتدا باید کانال یوتیوب بسازید. پس از وارد شدن به حساب کاربری، به قسمت setting بروید. سپس روی گزینه create a new channel کلیک کنید. در مرحله بعد باید اسمی جذاب برای آن انتخاب کنید. تبریک! حالا شما یک کانال یوتیوب برای به اشتراک گذاشتن محتوای خود دارید.

مرحله دوم؛ بهینه سازی قسمت توضیح کانال YouTube

زمانی که کانال YouTube خود را می‌سازید، اولین چیزی که ظاهر می‌شود قسمت توضیحات است. این بخش فرصت خوبی برای نوشتن در مورد محتوایی است که قرار است به اشتراک گذاشته شود. توضیحات کانال به کاربران کمک می‌کند که درک خوبی از برند و کار شما بدست آورند. همچنین اگر به دنبال سرگرم شدن هستند، بدانند ویدیوهای کانال شما به درد آنها می‌خورد یا نه. علاوه‌بر این، می توانید در این قسمت لینک سایت و شبکه‌های اجتماعی خود را نیز به اشتراک بگذارید.

در قسمت توضیحات کانال YouTube می‌توانید محتوای خود را معرفی کنید.

مرحله سوم؛ ایجاد خلاقیت با استفاده از هنر و تخیل

در ابتدای آپلود، یوتیوب گزینه‌ای به عنوان انتخاب کاور برای ویدیو ارائه می‌دهد. این کاور می تواند عکسی باشد که نشان دهنده برند، کانال، کسب و کار یا محتوای سرگرم کننده شماست. می‌توانید هر عکسی را که دوست دارید انتخاب کنید، اما کاور باید جذاب باشد تا توجه مخاطب را جلب کند. حجم تصویر کاور ویدیو نهایتا 4 مگابایت است و ابعاد آن باید 1440*2560 پیکسل باشد.

مرحله چهارم؛ شناخت خوب مخاطب و تسلط بر محتوا

بهتر است از همان ابتدا برنامه‌ای بلند مدت برای محتوای مورد علاقه خود داشته باشید. این به شما کمک می‌کند از آغاز فضای کانال را بر اساس همین برنامه بچینید. مثلا اگر ویدیوهای شما در مورد موضوع خاصی صحبت می‌کند، باید منابع، نحوه صحبت کردن و نوع موضوعات مورد بحث را تعیین کنید. بعد از انجام این کار، می‌توانید بر اساس بازخورد مخاطب، عملکرد خود را بهبود ببخشید.

شناخت مخاطب و برنامه ریزی برای محتوا، به دیده شدن کانال شما کمک می‌کند.

مرحله پنجم؛ شروع از ویدیو مقدماتی تا رسیدن به اصل موضوع

YouTube فضای خوبی برای نشان دادن خلاقیت فراهم کرده است. شما می توانید خلاق و متمایز بودن محتوای خود را در یک ویدیو تریلر نشان دهید. این باعث می‌شود مخاطب بداند باید چه انتظاری از ویدیو شما داشته باشد. تریلر باید فرد را به نحوی جذب کند که به دنبال ویدیو اصلی باشد. پس از فاصله‌ای چند روزه، می‌توانید اولین ویدیو رسمی خود را منتشر کنید. اگر می‌خواهید بازخورد بهتری بگیرید، ویدیو باید کیفیت خوبی داشته باشد.

ترفندهای جادویی در استفاده از YouTube برای افراد مبتدی

افرادی که به تازگی کانال یوتیوب ساخته‌اند، نمی‌دانند که با چه روش‌هایی می‌توانند بازدید ویدیوهای خود را بالا ببرند. از همان ابتدای کار باید برای تک تک اقداماتی که قصد انجام آن را دارید، برنامه داشته باشید. در ادامه ما چند راهکار فوق العاده به شما معرفی می‌کنیم که در آغاز مسیر به کار شما می‌آید.

سرمایه گذاری بر کیفیت صدا و ارتقا لوازم ضبط ویدیو

اگر می‌خواهید یک یوتیوبر حرفه‌ای شوید، استفاده از گوشی هوشمند برای ضبط محتوا ایده خوبی محسوب نمی‌شود. البته این به معنی خرید تجهیزات گران قیمت نیست. شما می‌توانید از یک دوربین ساده، سه پایه و یک میکروفون شروع کنید. کیفیت دوربین باید برای بیننده واضح باشد. بهتر است میکروفون نیز قابلیت از بین بردن نویز را داشته باشد. اگر بودجه زیادی ندارید، تشخیص دهید که به کدام وسیله بیشترین نیاز را دارید و فقط آن را بخرید.

در آغاز برای ضبط ویدیو به یک دوربین با کیفیت قابل قبول و یک میکروفون نیاز دارید.

برنامه ریزی برای محتوا و استفاده بهینه از زمان و انرژی

این ترفند بسیار مهم است و باید زمان زیادی را صرف آن کنید. بهترین قسمت ایده‌ها این است که در هر زمان و هر مکانی به ذهن شما می‌رسد. همیشه دفترچه یادداشتی همراه خود داشته باشید تا ایده‌ها را بنویسید. شما می‌توانید ایده‌ را بررسی کنید و آن را ارتقا ببخشید. توجه داشته باشید که حتی جالب‌ترین ایده اگر در زمان و جایگاه مناسب خود استفاده نشود، نمی‌تواند بازخورد خوبی بگیرد. پس برای اشتراک گذاری محتوا برنامه ریزی کنید.

ایجاد تنوع, تمایز و جذابیت در محتوا

تکرار نکات و موضوعات مشابه برای بارها در کانال YouTube، حتی جذاب‌ترین محتواها را نیز خسته کننده می‌کند. برای ویدیوهای خود جلوتر برنامه ریزی کنید. سعی داشته باشید محتوای شما تنوع و جذابیت کافی را داشته باشد. این باعث می‌شود بازدید کانال بالا بماند و بدون ریزش باشد. حتی اگر ویدیوها کوتاه‌تر است، مطمئن شوید که بر موضوع اصلی تمرکز می‌کند و از زیاده روی پرهیز شود.

استمرار در آپلود ویدیو و دعوت مخاطب به فعالیت

اگر می‌خواهید کانال شما دیده شود، از همان ابتدا باید در آپلود ویدیوها استمرار داشته باشید. پیشرفت در پلتفرم خلاقی مثل یوتیوب زمان می‌برد. پس نباید در روزها و ماه‌های اول شروع ماجراجویی خود تسلیم شوید. مطمئن باشید که اگر به صورت مستمر بر ارائه بهترین محتوا تمرکز کنید، در زمان مناسب به موفقیت خواهید رسید.

بینندگان ویدیوهای یوتیوب از درگیر شدن و مشغولیت با یوتیوبرها لذت می‌برند. در ویدیو از افراد بخواهید که نظر خود را راجب چیزی که دیدند در قسمت کامنت بنویسند. این به شما کمک می‌کند از مخاطب بازخورد بگیرید و بتوانید نقاط ضعف محتوا را برطرف کنید. علاوه‌بر این، انفعال بیننده را از بین می‌برید و علاقه او را به دنبال کردن کانال بیشتر می‌کنید.

در آپلود ویدیو استمرار داشته باشید و مخاطب را به فعالیت دعوت کنید.

حداکثر استفاده از دیگر شبکه‌های اجتماعی برای معرفی محتوا

شما می‌توانید کانال خود را از طریق اکانت‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی دیگر به افراد معرفی کنید. قرار دادن لینک کانال در اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، سایت و وبلاگ بهترین اقدام است. اکثر مردم زمان زیادی را در این شبکه‌ها صرف می‌کنند و این به دیده شدن کانال YouTube شما کمک می‌کند. همچنین می‌توانید قسمت کوتاهی از ویدیو را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید و مخاطب را برای مشاهده ادامه آن به یوتیوب دعوت کنید.

سخن آخر

اگر به دنبال فضایی برای به اشتراک گذاشتن ویدیوهای جذاب خود هستید، استفاده از سایت YouTube بهترین فرصت است. شما می‌توانید در این پلتفرم محبوب، محتوای خود را آپلود کنید و در سطح جهانی دیده شوید. همچنین این سایت جایگاه خوبی را برای گسترش مسیر حرفه‌ای شما فراهم می‌کند. ما در این مقاله نحوه ثبت نام و استفاده از یوتیوب را به صورت ساده و مبتدی شرح دادیم. حالا شما می‌توانید اکانت یوتیوب خود را بسازید و از تولید ویدیوهای جالب و سرگرم کننده لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.