طراحی اپلیکیشن
چگونه بهترین اپلیکیشن را طراحی کنیم
طراحی اپلیکیشن یکی از راههای اصلی است که مردم انتخاب میکنند از کدام برنامهها به طور منظم استفاده کنند و از کدام برنامههای موبایل و وب دیگر استفاده نکنند. ما تقریباً در هر جنبه ای از زندگی روزانه از برنامه های موبایل و وب استفاده می کنیم. برنامه ها برای سرگرمی، یافتن غذا و سایر خدمات، ارتباط با شرکای بالقوه دوستیابی و موارد دیگر استفاده می شوند. کسب و کارها از برنامه ها برای ارتباط با مشتریان، ایجاد شهرت برند و فروش کالاها یا خدمات خود استفاده می کنند.
هر فرد به طور متوسط هر روز ساعت ها را در گوشی هوشمند خود با استفاده از برنامه ها سپری می کند. وقتی صحبت از این می شود که کدام برنامه ها موفق هستند و کدام برنامه های تلفن همراه موفق نیستند، تجربه کاربری و رابط کاربری (UI) نقش مهمی ایفا می کنند. حتی می توانید استدلال کنید که طراحی اپلیکیشن مهم تر از سرویس اپلیکیشن موبایل یا وب است. مردم می خواهند از برنامه هایی استفاده کنند که ظاهر خوبی دارند، سریع بارگیری می شوند و استفاده از آنها آسان است.
اگر می خواهید اپلیکیشن موبایل یا وب شما در بین مخاطبان هدف شما موفق باشد، طراحی اپلیکیشن باید در خط مقدم پروژه توسعه اپلیکیشن موبایل شما باشد. بنابراین بیایید بهتر بفهمیم که چه چیزی در فرآیند طراحی اپلیکیشن وجود دارد و نکات طراحی رابط کاربری را مرور کنیم که میتوانید از آنها برای کمک به طراحی یک اپلیکیشن موبایل یا وب عالی برای کاربران نهایی خود استفاده کنید.
تیم متخصص آرسانت با استفاده از متخصصان خود در زمینه طراحی اپلیکیشن آماده طراحی اپلیکیشن اختصاصی شما است.
طراحی انواع اپلیکیشن
طراحی انواع اپلیکیشن مناسب برای انواع کسب و کارها
ویژگی های اپلیکیشن های طراحی شده
رابط کاربری جذاب
طراحی رابط کاربری حرفه ای با هدف جذب کاربر و افزایش نرخ تبدیل
حفظ اطلاعات
حفظ اطلاعات خصوصی کاربران
تکنولوژی روز کدنویسی
استفاده از جدیدترین متدهای کدنویسی و طراحی اپلیکیشن
انتشار در پلتفرم های متنوع
امکان انتشار برنامه در محیط های گوگل پلی، اپ استور و...
درک طراحی اپلیکیشن
Understanding application design
شاید تعجب کنید که وقتی در مورد طراحی اپلیکیشن صحبت می کنیم به چه چیزی اشاره می کنیم. به هر حال، قطعات مختلف زیادی وجود دارد که یک برنامه را تشکیل می دهند. در مورد برنامه موبایل یا طراحی وب، ما در مورد دو ویژگی متمایز صحبت می کنیم: تجربه کاربری UX و رابط کاربری UI بسیار شبیه و مرتبط هستند، اما یک چیز نیستند.
تجربه کاربری (UX) بر تعاملات و تجربیات کاربر با اپلیکیشن تلفن همراه شما تمرکز دارد.
تجربه کاربری UX کل تأثیری است که روی کاربر ایجاد می شود.
رابط کاربری به بخش های خاصی از طراحی اپلیکیشن موبایل یا وب شما اشاره دارد که کاربران با آن در تعامل هستند. رابط کاربری می تواند شامل جنبه های طراحی برنامه مانند تایپوگرافی، طرح رنگ، عملکرد صفحه نمایش و سایر عناصر طراحی بصری باشد. ویژگی های رابط کاربری برای ایجاد یک تجربه کاربری کامل جمع می شوند.
بیشتر تصمیمات حیاتی طراحی در برنامه های موبایل و طراحی وب بر روی رابط کاربری متمرکز خواهد بود. اوج تمام تصمیمات طراحی رابط کاربری اساساً تجربه کاربری شما را ارائه می کند. این دو با هم، UX/UI، طراحی اپلیکیشن شما هستند.
راهنمای انتخاب نوع طراحی اپلیکیشن
Guide to choose application design types
همراهی با تکنولوژی در دنیای امروزی امری ضروری است. اپلیکیشنهای موبایل به عنوان ابزارهایی جهت بهبود تجربه کاربری، تسهیل ارتباط بین کاربران و کسب و کارها نقش مهمی را ایفا می کنند.
مراحل انتخاب نوع طراحی اپلیکیشن موبایل
۱. تحلیل نیازها
در این مرحله، باید نیازها و هدف اصلی از اپلیکیشن موبایل خود را به دقت تجزیه و تحلیل کنید. این بخش شامل تعیین مخاطبان اصلی، اهداف کسب و کاری، و ویژگیهای اساسی است.
۲. انتخاب پلتفرم
انتخاب پلتفرمهای مورد نظر برای عرضه اپلیکیشن بسیار مهم است.
آیا اپلیکیشن شما برای iOS، اندروید یا هر دوی آنها عرضه خواهد شد؟
انتخاب صحیح با توجه به مخاطبان و هدف از طراحی اپلیکیشن صورت می گیرد.
۳. انتخاب نوع طراحی
طراحی Native
در این روش، اپلیکیشن با استفاده از زبان و ابزارهای مخصوص هر پلتفرم (مانند Swift برای iOS و Kotlin برای اندروید) توسعه مییابد. این نوع طراحی بهینهترین تجربه کاربری را ارائه نموده و نیازمند منابع بالایی است.
طراحی چند پلتفرمی
استفاده از فریمورکهای چندپلتفرمی مانند React Native یا Flutter، امکان توسعه یک برنامه با قابلیت اجرا به طور همزمان بر روی چندین پلتفرم را فراهم می آورد. این روش سریعترین راه برای عرضه در چندین پلتفرم است. اما این روش ممکن است کاستیهایی در تجربه کاربری داشته باشد.
۴. طراحی رابط کاربری
رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) اجزای کلیدی در موفقیت اپلیکیشن هستند. طراحی بصری جذاب، سادگی در استفاده و توجه به جزئیات از عوامل تأثیرگذار در جذب کاربران هستند.
۵. توسعه و تست
پس از طراحی، فرآیند توسعه آغاز میشود. توسعهدهندگان باید با استفاده از ابزارها و زبانهای برنامهنویسی، اپلیکیشن را ایجاد کنند و سپس آن را تست و اشکالزدایی کنند.
۶. عرضه و بازاریابی
پس از توسعه کامل، اپلیکیشن آماده عرضه است. استراتژی بازاریابی مناسب با توجه به مخاطبان هدف انتخاب شده تا اپلیکیشن به دست مخاطبان هدف برسد.
مراحل طراحی اپلیکیشن موبایل در آرسانت
Mobile application design steps in ARSANET
1- تحلیل اولیه نیاز مشتری
در این مرحله نیازها و اهداف مشتری از طراحی اپلیکیشن به صورت دقیق مشخص می شود. بررسی اپلیکیشن های موبایل مشابه رقبا کمک بسیار خوبی در تحلیل نیازهای مشتری می کند.
2-دریافت مشاوره لازم بعد از تحلیل نیاز
تیم متخصص طراحی اپلیکیشن به همراه تیم مارکتینگ آرسانت بهترین مشاوره را به مشتری ارائه می نماید. بعد از تکمیل مشاوره قرارداده طراحی اپلیکیشن میان مشتری و شرکت آرسانت بسته می شود.
3- طراحی تجربه کاربری ui/ux
طراحی اولیه اپلیکیشن براساس مفاد قرارداد و نیازهای مشتری صورت می گیرد. طی جلسه ای با مشتری کلیه طراحی های انجام شده در خصوص طراحی تجربه کاربری مورد بررسی قرار می گیرد. در صورت تایید مشتری نهایی می شود.
4-پرداخت هزینه
در این مرحله قرارداد مالی پروژه براساس نیاز مشتری، میزان قابلیت های اپلیکیشن تعیین و قرارداد پرداخت هزینه پروژه بسته می شود.
5-برنامه نویسی
در این مرحله براساس زبان برنامه نویسی انتخابی در خصوص توسعه api اپلیکیشن و توسعه front-end انجام می شود.
6-تحویل اپلیکیشن
در مرحله تحویل اپلیکیشن برنامه به مشتری تحویل داده می شود. مشتری میبایست تمامی بررسی های لازم در خصوص باگ های احتمالی را انجام دهد. پس از تست و رفع باگ های احتمالی، فیوچرهای جدید مورد نیاز به برنامه اضافه می شود.
طراحی اپلیکیشن موبایل با عملکرد عالی
Mobile application design with superior performance
در دنیای امروز، اپلیکیشنهای موبایل به یکی از امکانات بینظیر برای ارتباط با مخاطبان و ارائه خدمات به آنها تبدیل شدهاند. طراحی یک اپلیکیشن موبایل با عملکرد برتر نیازمند رعایت مراحل و اصول مشخصی است تا کاربران به راحتی از آن استفاده کنند و تجربه مثبت داشته باشند.
۱. تعریف اهداف اصلی اپلیکیشن
هدف اصلی اپلیکیشن را مشخص کنید. هدف ارائه اطلاعات است یا فروش محصول
۲. تحقیقات بازار
بازار هدف خود را بشناسید. رقبا، نیازها و ترجیحات مخاطبان را مورد بررسی قرار دهید تا ایدههای بهتری برای طراحی به دست آورید.
۳. طراحی رابط کاربری (UI)
طراحی رابط کاربری اپلیکیشن بسیار مهم است. از رنگها، آیکونها، طراحی های مناسب استفاده نمائید.
۴. توسعه (Development)
برنامهنویسی اپلیکیشن با توجه به نیازها و اهداف انجام میشود. از زبانها و فریمورکهای مناسب استفاده کنید. رعایت کدنویسی بهینه یک امر ضروری است.
۵. تست و کیفیت
اپلیکیشن را قبل از عرضه به بازار به دقت تست کنید. اشکالات و باگها را برطرف کرده و از عملکرد صحیح اپلیکیشن اطمینان حاصل نمائید.
۶. بهینهسازی عملکرد
سرعت و عملکرد اپلیکیشن برای تجربه کاربری حیاتی است. تصاویر بهینهسازی شده، کاهش درخواستهای سرور و بهینهسازی کد تاثیر چشمگیری در بهینه سازی ایجاد می کند.
۷. امنیت
اطلاعات کاربران باید محافظت شده باشند. رمزنگاری اطلاعات، حفاظت از اطلاعات شخصی و جلوگیری از نفوذهای امنیتی ضروری است.
۸. راهاندازی و پشتیبانی
بعد از طراحی و توسعه، اپلیکیشن را راهاندازی کنید و مطمئن شوید که به درستی کار میکند. همچنین، پشتیبانی و بهروزرسانیهای دورهای از اهمیت بالایی برخوردارند.
قابلیت های اپلیکیشن های طراحی شده
قابلیت های متنوع بر حسب نیاز کسب و کار شما
چند کاربره
اتصال به سایت
اتصال به سیستم حسابداری
اتصال به درگاه پرداخت
گزارش گیری
سامانه پیامکی
مزایای طراحی اپلیکیشن موبایل
Advantages of mobile application design
1. دسترسی آسان:
با طراحی یک اپلیکیشن موبایل، کاربران به راحتی می توانند به محتوا و خدمات شما دسترسی داشته باشند. این قابلیت موجب بهبود ارتباط شما با مخاطبان و کسب و کارتان می شود.
2. تجربه کاربری بهتر:
اپلیکیشنهای موبایل با تمرکز بر تجربه کاربری اقدام به ارائه خدماتی سریعتر، راحتتر و جذابتر می کنند. رابط کاربری مناسب با تمام گزینه های در دسترس موجب ارتباط سریع کاربران با کسب و کار شما می شود.
3. افزایش نوآوری:
طراحی اپلیکیشن موبایل امکان ارائه نوآوریهای جدید در محصول یا خدمات شما را فراهم میکند. شما میتوانید از قابلیتهای مختلف گوشیهای هوشمند مانند دوربین، حسگرها جهت بهبود تجربه کاربری استفاده نمائید.
4. بهبود ارتباط با مشتریان:
اپلیکیشنهای موبایل به شما این امکان را میدهند تا به راحتی با مشتریان خود در ارتباط باشید، نظرات و بازخوردهایشان را دریافت نموده و به مشکلات آنها پاسخ دهید. این ارتباط مستقیم باعث افزایش اعتماد مشتریان به برند شما میشود.
5. انعطافپذیری:
با طراحی اپلیکیشن موبایل، به راحتی به تغییرات و بهروزرسانیهای مورد نیاز در خدمات یا محصولات خود پاسخ دهید. این انعطافپذیری به شما این امکان را میدهد تا با تغییرات بازار و نیازهای مشتریان همگام شوید.
6. بازاریابی و تبلیغات موثرتر:
اپلیکیشن موبایل میتواند به عنوان یک ابزار موثر برای تبلیغات و بازاریابی عمل کند. امکان ارائه سریع اطلاعیهها، تخفیفها و پیشنهادهای ویژه در اپلیکیشن های موبایل فراهم شده است.
7. رصد و تحلیل دادهها:
اپلیکیشن موبایل به شما امکان مشاهده رفتار و عملکرد کاربران را با دقت بالا مهیا می سازد. دادههای جمعآوریشده برای بهبود استراتژیها و تصمیمگیریهای آینده مورد استفاده قرار می گیرند.
8. ارسال نوتیفیکیشن به کاربران:
بدون پرداخت هزینه ارسال پیام و ایمیل به مشتریان خود اطلاعاتی در خصوص محصولات جدید و تخفیفات ارائه دهید.
9. ارائه خدمات به صورت آفلاین:
امکان ارائه اطلاعات به مشتریان در قالب مقالات و فیلم های آموزشی در اپلیکیشن موبایل آفلاین وجود دارد.
10. ارتباط سریع با کاربران:
کاربران به راحتی و بدون نیاز به اینترنت و سرچ در مرورگر به تمامی اطلاعات مورد نیاز در اپلیکیشن موبایل دست پیدا می کنند.
11. کاهش هزینه تبلیغات:
در اپلیکیشن های موبایل بدون نیاز به پرداخت هزینه های اضافی جهت اس ام اس مارکتینگ، ایمیل مارکتنیگ، سئو و سایر هزینه های تبلیغاتی با مخاطبان خود ارتباط برقرار نمائید.
12.پشتیبانی سریع و آسان:
مشتریان به راحتی از طریق اپلیکیشن های موبایل در هر مکانی پشتیبانی های لازم در خصوص محصول و خدمات را دریافت می کنند.
13. رشد کسب و کار:
اپلیکیشن های موبایل به عنوان ابزار کاربردی و در بهبود کسب و کارتان به شما کمک می کنند.
14. رهایی از آدرس سایت (URL):
در اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به وارد کردن آدرس در مرورگر به راحتی و با یک کلیک بر روی لینک یا آیکن به جدیدترین محصولات و اطلاعات دسترسی پیدا می کنید.
15. طراحی امکانات اختصاصی:
طراحی اپلیکیشن های موبایل اختصاصی با قابلیت تماس صوتی و تصویری موجب ارتباط راحتر با مخاطبان و مشتریان می شود.
16. امکانات چند رسانه ای:
امکان پخش چند رسانه ای تصویری مثل کلیپ، تصویر360 درجه و حتی گیمفیکیشن از ویژگی های برجسته اپلیکیشن های موبایل چند رسانه ای می باشد.
استفاده از اپلیکیشن App
می دانستید کامپیوتر ها و مرورگرهای آنها تنها ابزارهای برای دسترسی به اینترنت نخواهند بود ، آری باورش برای ما سخت است که هنوز افراد زیادی هنوز کار با مرورگرهای موبایل را نمی دانند و در اینجا است که متوجه این می شویم که برای کسب و کارهای خود نه تنها باید برای کامپیوتر ها بلکه برای موبایل ها هم اپلیکیشن و یا صفحات وب اختصاصی طراحی کنید زیرا بیشتر از 80 درصد کاربران با تلفن همراه خود در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی جست و جو می کنند و این موضوعی است که به احتمال زیاد برای آن بدین صفحه مراجعه نموده اید .
عدم نیاز به اینترنت
مشکلی اکثر کسب و کار های بزرگ نداشتن اپلیکیشن هست زیرا برای معرفی خدمات و یا محصولات خود از طریق اینترنت نیاز به اتصال به اینترنت دارند و ویژگی یک اپلیکیشن در اینجا نمایان می شود که نیاز به اینترنت نداشته و به صورت افلاین می توان خدمات را بر روی یک اپلیکیشن معرفی نمود که کاربران بتوانند در صورت نیاز در هر زمانی بدون نیاز به اتصال به اینترنت خدمات و یا محصولات شما را مشاهده کنند .
مقالات
articles
دیتابیس (Database)
درگاه پرداخت اینترنتی
سئو معنایی یا سئو سمنتیک
مقایسه ریدایرکت 301 و 302 | بهبود سئو با ریدایرکت صحیح
ریدایرکت 301 صفحات را به صورت دائمی و ریدایرکت 302 صفحات را موقتا انتقال میدهد. برای مقایسه ریدایرکت 301 و 302 کلیک کنید.